28 Şubat 2012 Salı

Şii’lerin Hz.Ömer’den Nefret Sebebi ve Şİİ İRAN GERÇEKLERİ…


Şiiler namazlarında, türbelerinde, dualarında, dini bayramlarında Hz. Ömer’e lanet ettikleri gibi, işleri ters gittiğinde “Hay lanet Ömer’e!” derler.
Hatta İran devleti Hz. Ömer efendimizi Şehid eden Ebu Lü’lü kafirinede türbe yaptı. Mubarek bir zat gibide ziyaret edip ona hayır dua ederler.!!!
Şiilerin Hz. Ömer’e düşmanlığının altında yatan asıl sebep, İran’ın fethidir. Hz. Ömer halifeliği döneminde İran içlerine birçok fetih gerçekleştirdi; İran hinterlandı (İran, Suriye, Ermenistan ve Bizans topraklarının önemli bir kısmı) Hz. Ömer zamanında Müslümanlaştırıldı. Kendilerini Sasani İmparatorluğu’nun varisi olarak gören Persler, topraklarının fethedilmesini ve eski dinlerinin yok edilmesini hiçbir zaman hazmedemedi.
Videoda  Hz. Ömer’e lanet namazını !!!  İranlı ayetullah Şiiliğin doğuşunu , Şiilerin neden Hz. Ömer’den nefret ettiklerini ve  İran’ın ABD karşıtı gibi gözüküp şii yayılmacılığı için nasıl kafirle işbirliği yaptığını yakınen göreceksiniz.
___________________________________________
ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA : VİDEONUN SONLARINA DOĞRU AHMEDİ NEJAD’IN IRAK ZİYARETİNİ GÖRECEKSİNİZ. Bunda ne var demeyin. Bu ziyaret Irak işgali sırasında daha ABD Irak’dan ayrılmadan oldu. BU buluşma Irak’ın yeşil bölgesi yani en güvenli bölgesinde gerçekleşti. Yeşil bölge ilan eden taraf ise ABD !!! Yani ABD korumasında NEJAD Iraka gitti.
PEKİ AMERİKA DÜŞMANIMIZ NARALARI ATAN SENELERDİR YOK EDERİZ VURURUZ KARŞILIK VERİRİZ SAFSATALARI SALLAYAN BU ADAM NASIL OLDUDA ABD KORUMASINDA BURADA!! SİTEMİZDE DEFAATLE BİR KONUYU DİLE GETİRİYORUZ. ARTIK ŞUNU AKLIMIZA KAZIMAMIZ LAZIM.
İRAN, ABD İLE SENELERDİR DANIŞIKLI DÖVÜŞ İÇERİSİNDEDİR. ASLA SALDIRACAĞI FELANDA YOKDUR. TV ve GAZETELERDE ABD İRANA SALDIRACAK İSRAİL VURACAK HABERLERİ ARTIK GINA GETİRMEDİMİ ? NE ABD ne İRAN ASLA BİRBİRLERİNE SALDIRAMAZLAR. ÇÜNKÜ İKİLİ ÇIKARLARI HERŞEYİN ÜSTÜNDEDİR. 10.000 KM DEN IRAKA’A GELEN ABD NASIL OLDUDA SALDIRMADI İRANA ? NASIL OLDUDA İRAN Bİ ANDA ZENGİNLEŞTİ ? NASIL OLDUDA İRAN IRAK TOPRAKLARINDA CİRİT ATAR OLDU ? SADDAM ZAMANINDA IRAKA ADIMINI ATAMAYAN İRAN NASIL OLDUDA IRAK’DA SÖZ SAHİBİ OLDU.
HİÇ DİKKAT ETTİNİZ Mİ; IRAK İŞGALDEYKEN İRAN’NIN BİR TEPKİSİ OLDUMU ? SİTEMİZDE Şİİ ALİMLERİNİN FETVALARINI SENEDLERİYLE YAYINLADIK. ABD ORDUSUNA SALDIRMAYIN CAİZ DEĞİLDİ FETVALARINI !!!
BU ESKİ PERS, ATEŞE TAPAN İRANLILAR OSMANLIYI EN ÇOK UĞRAŞTIRAN, ISLAH OLMAZ SAHABE DÜŞMANI BİR MİLLETDİR. TARİHLERİNDE ASLA BİR KAFİR MİLLETLE SAVAŞI YOKTUR.   BUNDAN SONRADA OLMAYACAKTIR.
RASULULLAH EFENDİMİZ ZAMANINDA BİLE  MÜNAFIK KAFİR VAR İKEN BU İRANI MOLLA GİBİ GÖREN TÜMÜNÜ MÜSLÜMAN SANAN AKLA ŞAŞARIZ.. Efendimiz zamanındaki münafıklar ne müslüman öldürebildi ne incitebilmiş iken bugün şii Zulümleri Irak, yemen, Bahreyn, Suriye de alabildiğine sürmekte.
BİZ  KIBLEYE YÖNELENLERİN DÜŞMANI DEĞİLİZ.
BİZLER KIBLEYE YÖNELİRKEN MÜSLÜMANI ARKADAN VURANLARIN DÜŞMANIYIZ !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.