17 Şubat 2012 Cuma

Şii'lerin Muta Nikah Fiyatları

Şii'lerin Muta Nikah Fiyatları

Bakire bacılarımızdan ilk defa Mut’a nikahı yapacak olanlara bekaretibozulduğundan ötürü 150.000 Tümen (150 Dolar) verilecektir!”

İslam dinince bidatfırkalardan biri olarak nitelendirilen Şii (Caferi, İmamiye) Mezhebininkendisince helal olarak kabul ettiği; ancak diğer tüm Müslümanların İcma İleSabit haram kabul ettiği Mut’a nikahı’nın İran’da resmi olarak kabul edildiğibiliniyor. Yine Şii merci makamlarınca ve dini teşkilatlarca bu iş teşvikediliyor. Kamuoyunda ilk defa yayımlanacak olan İmam Rıza Türbesi yakınındakurulacak olan, çeşitli kılıflar uydurulan ancak aslında bir nevi “genelevi”işlevi görecek eyleme dair belge…
Besmele ile başlayan ilanda Mut’a nikahı denilen çirkin eylemin Hz. Muhammed(sav)’in sünneti olduğu iftirasını utanmadan ileri sürülmektedirler.!Yaptıkları pisliğe kılıf aramaktanda geri durmuyorlar.!
“İki Yıllık Evlilik

Asitân-ı Kudüs Rızavi (Meşhed eyaleti Rıza şehri) İmam Rıza Aleyhissalamtürbesi yakınında kısa süreli olacak bir merkez oluşturma niyetinde olduğunuduyurmaktadır. Bunu da eşlerinden uzak bir şekilde sekizinci imamın hareminiziyaret eden bu ziyaretçi kardeşlerimizin ruhaniyet ortamlarını ve kalprahatlığını temin etmek, toplumumuzdaki manevi havayı artırmak için yapıyoruz.
Bu nedenle teşkilatımız yaşları 12 ila 35 yaş arasındaki bakiremümin bacılarımızın hepsini bu işe yardım etmeye ve katılmaya davet etmektedir!El Rızavi teşkilatı ile sözleşme imzalanması gereken bu iki yıllık işin süresiMut’a taahhütleri boyunca her ayda 25 gün olacaktır. Akdin süresi işin(ilişkinin) biçiminin bir parçası olarak uzatılacak ve her formatın zamanaralığı her bir erkek için günde 5 ila 10 saat arasında olacaktır.

Her format için belirlenen meblağ aşağıdaki şekildedir:
5 Saatlik Mut’a: 50.000 Tümen (50 Dolar)
Bir Günlük Mut’a: 75.000 Tümen (75 Dolar)
İki Günlük Mut’a: 100.000 Tümen (100 Dolar)
Üç Günlük Mut’a: 150.000 Tümen (150 Dolar)
Dört Gün ila 10 Gün Arası Mut’a: 300.000 Tümen (300 Dolar)
Bakire bacılarımızdan ilk defa Mut’a nikahı yapacak olanlarabekareti bozulduğundan ötürü 150.000 Tümen (150 Dolar) verilecektir!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.