16 Mart 2012 Cuma

Medet ve Şefaat’ın Hükmü Nedir?


BU VİDEO; ÜSTAD ÖMER TUĞRUL’UN ŞEFAAT ve MEDET HAKKINDAKİ DELİLLİ SENEDLİ AYETLİ AÇIKLAMALARINI İÇERİR.  ALLAH TEALA BU GİBİ ZATLARIN SAYISINI ÇOĞALTSIN . AMİN


TV’lere çıkıp herseferinde Milletin itikadını  bozmayı kendine dert edinmiş Din hırsızları yoktur ki , 1400 senedir her asırda bu gibi sapıklardan tonlarca olmasın.


Ne zaman ki Millet Ehli Sünnet itikadı üzere oldu işte o zaman  İslam Alemi tek vucut  ve 1 uzvuna zarar gelse diğer uzuvları ona müdahele eder oldu.   Osmanlı (devlet-i Aliyye) nasıl 600 sene yıkılmadı sorsunun  cevabıda burdadır. Fakat ne zamanki  itikad bozguncuları milletin içine karışıp bizde sizdeniz gözükerek milletin itikadını , 1400 senedir nakille gelen ilimleri  bir kenara bırakıp 200 senelik bir geçmişi olmayan  bende biliyorum havalarındaki  nefs-i görüşlerini bu millete empoze etti işte o zaman  ayrılıklar islam eleminde baş gösterdi.

Osmanlı Neden yıkıldı sorununda cevabı bunlardan biridir.  
Bu memleketler Şeyhler dervişler memleketi iken şimdilerde hak üzere olanları belki parmakla gösterilir oldu.  O hak üzere olanlarıda  TV lere çıkan Prof. Doç lakaplı Din cahili Mealci tayfasıda şirkle itham eder oldu. Demek bunlara göre İmam Rabbaniler, Abdulhalik göcdüvaniler, Mevlanalar, Ahmed Yeseviler, Şah-ı Nakşibendiler, Muhammed masumlar ve isimlerini sayamayacağmız nice veli ve Alimler şirk içerisinde 1000 senedir bilinenler yalan dolan bir tek bunlar anlamış. !!! Ne kadar komik değilmi …
Öyle ileri gittiler ki İmam-ı Azam ve İmam Şafii lerde beğenilmez olmakdan öte ictihadları yanlıs diyebilen zavallılarda türedi.  Bu imamları  kabul etmeyen bu zavallılar ınları inkar ederken bir delillde getirmiyorlar. Peki inkar ederken neye dayanıyor lar sorusu akıllara gelmedi mi ?  Evet sadece ve sadece ilimleri inkar dır.

 FAKAT İNKAR HİÇ BİR ZAMAN İLİM OLMAMIŞTIR.

sapitanlar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.